google διαφημίσεις

google διαφημίσεις

Tι είναι οι Google διαφημίσεις ή αλλιώς google ads;

Θέλετε να αυξήσετε το τζίρο σας και το πελατολόγιο σας;
Η λύση είναι Google Ads!
Αναλαμβάνουμε να στήσουμε εξ’ ολοκλήρου την διαφημιστική σας καμπάνια, με κύριο στόχο την αύξηση της κερδοφορίας σας και την μείωση του διαφημιστικού σας budget.
 • Σας παρέχουμε συμβουλές για την καλύτερη επιλογή λέξεων – κλειδιών για την καμπάνια σας.
 • Ρυθμίζουμε πλήρως την καμπάνια σας
 • Δημιουργία διαφημιστικής καμπάνιας στο Δίκτυο Εμφάνισης της Google.
 • Για την διαφήμιση στη Google πληρώνετε μόνο όταν κάποιος δει την διαφήμισή σας και κλικάρει πάνω σε αυτή.
 • Μπορείτε να φιλτράρετε το στοχευμένο κοινό με βάση:
  • Με συγκεκριμένες ώρες
  • Με συγκεκριμένες ημέρες
  • Με συγκεκριμένες χώρες
  • Φύλο (αν έχει gmail)
 • Η χρέωση μπορεί να είναι είτε ανά κλίκ είτε άνα εμφανίσεις.
 • Η χρέωση γίνεται απευθείας από τη Google και μπορεί να πληρωθεί μέσω τραπεζικής κατάθεσης,
 • είτε μέσω πιστωτικής/prepaid/χρεωστικής κάρτας ή Paypal.
 • Εσείς επιλέγετε το ποσό που θέλετε να δαπανήσετε μηναία.
Social Advertising
Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et accumsan et iusto odio.
Display Advertising
Nam liber tempor cum soluta nobis eleifend option congue nihil imperdiet doming id quod mazim placerat facer possim assum.
προωθηση ιστοσελιδων
Google Remarketting
Δημιουργήστε τις δικές σας διαφημίσεις με την μορφή banner (είκονες) και δείτε τις σε Ελληνικά και Ξένα γνωστά portal!
Αναλαμβάνουμε να στήσουμε εξ’ ολοκλήρου την διαφημιστική σας καμπάνια, με κύριο στόχο την αύξηση της κερδοφορίας σας και την μείωση του διαφημιστικού σας budget.
 • Ρυθμίζουμε πλήρως την καμπάνια σας
 • Δημιουργία διαφημιστικής καμπάνιας στο Δίκτυο Εμφάνισης της Google.
 • Η Google συνεργάζεται με χιλιάδες Ελληνικά και ξένα γνωστά portals και websites (ενδεικτικά είναι τα In.gr, Zougla.gr, Newsit.gr, ProtoThema.gr, Newsbeast.gr, Gmail.com, Youtube.com, Blogger.com, Sport-fm.gr, Contra.gr, Sport24.gr, Τro-ma-ktiko.blogspot.gr, Gazzetta.gr, News247.gr, ToVima.gr, Skai.gr, NewsBomb.gr, Car.gr, Skroutz.gr, Enikos.gr και πολλά άλλα).
 • Εμείς θα φροντίσουμε οι διαφημίσεις κειμένου και τα banner σας να προβάλλονται εκεί ώστε να ενισχύσετε την δύναμη του ονόματος σας.
 • Εκτός από τα παραπάνω γνωστά sites, υπάρχουν και χιλιάδες άλλα μικρότερα websites, τα οποία απευθύνονται στην αγορά την οποία στοχεύετε.
 • Αν π.χ. πουλάτε γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ, θα μπορούσατε να διαφημιστείτε στα πιο εξειδικευμένα blog για την μόδα.
Social Advertising
Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et accumsan et iusto odio.
Display Advertising
Nam liber tempor cum soluta nobis eleifend option congue nihil imperdiet doming id quod mazim placerat facer possim assum.

Tι είναι οι Google διαφημίσεις ή αλλιώς google ads;

Εισαγωγή: τι είναι οι διαφημίσεις Google ή αλλιώς google ads;

Τα Google Ads είναι η διαφημιστική υπηρεσία που προσφέρεται από την Google. Οι διαφημιστές μπορούν να δημιουργήσουν διαφημίσεις που εμφανίζονται δίπλα στα αποτελέσματα αναζήτησης στο Google.com και σε άλλα προϊόντα της Google, όπως το YouTube. Οι διαφημιστές μπορούν να επιλέξουν να στοχεύσουν τις διαφημίσεις τους με βάση την τοποθεσία, τη γλώσσα και τις λέξεις-κλειδιά.

Ποιοι είναι οι τύποι διαφημίσεων Google

Υπάρχει μια ποικιλία τύπων διαφημίσεων Google που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προωθήσετε την επιχείρησή σας. Ο πιο συνηθισμένος τύπος είναι η διαφήμιση με κείμενο, η οποία σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια σύντομη επικεφαλίδα και περιγραφή. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα κουμπί παρότρυνσης για δράση, έναν σύνδεσμο ιστότοπου και πρόσθετες εικόνες.

Διαφημίσεις προβολής

Η Google προσφέρει επίσης διαφημίσεις προβολής, οι οποίες σας επιτρέπουν να δημιουργείτε πιο ελκυστικές διαφημίσεις με βίντεο, εικόνες και άλλα διαδραστικά στοιχεία. Μπορείτε να στοχεύσετε τις διαφημίσεις προβολής σας σε συγκεκριμένα δημογραφικά στοιχεία και ενδιαφέροντα ή να χρησιμοποιήσετε το επαναληπτικό μάρκετινγκ για να προσεγγίσετε άτομα που έχουν επισκεφτεί στο παρελθόν τον ιστότοπό σας.

διαφημίσεις βίντεο

Το Google AdWords προσφέρει επίσης διαφημίσεις βίντεο, οι οποίες σας επιτρέπουν να δημιουργείτε σύντομα βίντεο που προωθούν την επιχείρησή σας. Μπορείτε να στοχεύσετε τις διαφημίσεις βίντεο σε συγκεκριμένα είδη κοινού στους ιστότοπους του YouTube και του Δικτύου εμφάνισης Google.

Τι είναι το Google Remarketing

Το επαναληπτικό μάρκετινγκ είναι μια μορφή διαδικτυακής διαφήμισης που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να στοχεύουν άτομα που έχουν επισκεφτεί στο παρελθόν τον ιστότοπό τους. Λειτουργεί τοποθετώντας ένα μικρό κομμάτι κώδικα στον ιστότοπό σας που αποθηκεύει ένα cookie στον υπολογιστή του επισκέπτη. Αυτό το cookie περιέχει πληροφορίες σχετικά με την πρόσφατη δραστηριότητα του επισκέπτη, όπως τις σελίδες που έχουν επισκεφτεί στον ιστότοπό σας.

Όταν δημιουργείτε μια καμπάνια επαναληπτικού μάρκετινγκ, μπορείτε να στοχεύσετε άτομα με βάση το τι έχουν κάνει στον ιστότοπό σας. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να στοχεύσετε άτομα που έχουν επισκεφτεί τη σελίδα τιμολόγησης σας, αλλά δεν πραγματοποίησαν κάποια αγορά. Θα μπορούσατε επίσης να στοχεύσετε άτομα που έχουν εγκαταλείψει το καλάθι αγορών τους ή άτομα που έκαναν κλικ σε μία από τις διαφημίσεις σας αλλά δεν έκαναν μετατροπή.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των διαφημίσεων Google

Οι διαφημίσεις Google είναι ένας τύπος ψηφιακής διαφήμισης που εμφανίζεται στην οθόνη ενός υπολογιστή ή μιας κινητής συσκευής. Είναι σχεδιασμένα ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο διακριτικά, ώστε ο χρήστης να μπορεί να συνεχίσει την περιήγηση στο διαδίκτυο χωρίς διακοπή. Οι διαφημίσεις Google χρησιμοποιούν έναν συνδυασμό κειμένου, γραφικών και κινούμενων εικόνων για να δημιουργήσουν μια ενδιαφέρουσα και ελκυστική εμπειρία για τον χρήστη. Οι διαφημίσεις Google χρησιμοποιούνται από επιχειρήσεις για να προσεγγίσουν ένα μεγάλο κοινό μέσω της διαδικτυακής διαφήμισης.

Πώς να δημιουργήσετε αποτελεσματικές διαφημίσεις Google

Όταν δημιουργείτε μια διαφήμιση Google, είναι σημαντικό να έχετε υπόψη σας τα εξής:

 • Η διαφήμισή σας πρέπει να είναι σαφής και περιεκτική.
 • Βεβαιωθείτε ότι οι λέξεις-κλειδιά σας περιλαμβάνονται στη διαφήμισή σας.
 • Συμπεριλάβετε μια παρότρυνση για δράση στη διαφήμισή σας.
 • Η διαφήμισή σας πρέπει να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό.
 • Χρησιμοποιήστε εικόνες και βίντεο για να τραβήξετε την προσοχή.
 • Δοκιμάστε διαφορετικές εκδόσεις της διαφήμισής σας για να δείτε τι λειτουργεί καλύτερα.

Να ακόμα μερικά πράγματα που σίγουρο είναι οτι θα αναρωτηθείτε

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να εμφανιστεί μια διαφήμιση σε έναν ιστότοπο;

Όταν δημιουργείτε μια καμπάνια στο Google Ads, επιλέγετε έναν προϋπολογισμό και ορίζετε τις επιλογές στόχευσής σας. Μπορείτε επίσης να ορίσετε ένα χρονοδιάγραμμα για το πότε θέλετε να αρχίσουν να προβάλλονται οι διαφημίσεις σας. Στη συνέχεια, η Google θα εμφανίσει τη διαφήμισή σας μόλις είναι κατάλληλη για εμφάνιση. Αυτό μπορεί να συμβεί αμέσως, εάν δεν υπάρχουν άλλες διαφημίσεις που να ανταγωνίζονται για χώρο στη συγκεκριμένη σελίδα ή μπορεί να χρειαστούν έως και αρκετές ημέρες εάν υπάρχει υψηλός ανταγωνισμός για διαφημιστικό χώρο.

Πόσο κοστίζει η διαφήμιση σε έναν ιστότοπο;

Το Google Ads είναι μια μορφή διαδικτυακής διαφήμισης που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να τοποθετούν διαφημίσεις στο Google και σε εκατομμύρια άλλους ιστότοπους στον ιστό. Οι διαφημίσεις εμφανίζονται ως μικρές διαφημίσεις με κείμενο ή με εικόνα δίπλα στα αποτελέσματα αναζήτησης ή σε σχετικούς ιστότοπους.

Οι επιχειρήσεις μπορούν να χρησιμοποιούν το Google Ads για να προσεγγίσουν πιθανούς πελάτες όταν αναζητούν συγκεκριμένα προϊόντα και υπηρεσίες στο Google. Οι διαφημιστές πληρώνουν μόνο όταν οι άνθρωποι κάνουν κλικ στις διαφημίσεις τους, γεγονός που καθιστά έναν αποτελεσματικό τρόπο προσέγγισης περισσότερων ατόμων που ενδιαφέρονται για αυτό που έχετε να προσφέρετε.

Πώς μπορώ να μετρήσω την αποτελεσματικότητα της διαφημιστικής μου καμπάνιας;

Ένας τρόπος για να μετρήσετε την αποτελεσματικότητα μιας διαφημιστικής καμπάνιας είναι να εξετάσετε πόση επισκεψιμότητα δημιουργεί. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google Ads για να παρακολουθείτε τον αριθμό των κλικ που λαμβάνει η διαφήμισή σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε εάν οι άνθρωποι κάνουν πραγματικά κλικ στη διαφήμισή σας και εάν ενδιαφέρονται για αυτό που έχετε να προσφέρετε. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Google Ads για να μετρήσετε το ποσό των χρημάτων που ξοδεύετε για διαφημίσεις και πόσα έσοδα δημιουργεί. Αυτό θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε εάν η διαφημιστική σας καμπάνια είναι κερδοφόρα.

Πόσο κοστίζει η διαφήμιση στον ιστότοπό της Google;

Το Google Ads μπορεί να είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος προσέγγισης νέων πελατών. Πόσο κοστίζει όμως η διαφήμιση στο Google; Η απάντηση εξαρτάται από ορισμένους παράγοντες, όπως τον τύπο της διαφήμισης που θέλετε να δημιουργήσετε, τις λέξεις-κλειδιά που επιλέγετε και τον προϋπολογισμό σας.

Με το Google Ads, μπορείτε να δημιουργήσετε διαφημίσεις με κείμενο, διαφημίσεις προβολής ή διαφημίσεις Αγορών. Θα πρέπει επίσης να επιλέξετε τις λέξεις-κλειδιά που θέλετε να στοχεύει η διαφήμισή σας. Αυτές είναι οι λέξεις και οι φράσεις που θα χρησιμοποιήσουν οι χρήστες όταν κάνουν αναζήτηση στο Google. Στη συνέχεια, θα πρέπει να ορίσετε έναν προϋπολογισμό για το πόσα θέλετε να ξοδεύετε κάθε μέρα ή μήνα.

Μόλις δημιουργήσετε τη διαφήμισή σας, η Google θα την τοποθετήσει σε ιστότοπους που ταιριάζουν με το κοινό-στόχο και τα ενδιαφέροντά σας. Και επειδή το Google Ads είναι μια παγκόσμια πλατφόρμα, η διαφήμισή σας μπορεί να προβληθεί από άτομα σε όλο τον κόσμο.

Πώς μπορώ να λάβω πληροφορίες για τον τρόπο διαφήμισης στον ιστότοπό σας;

Οι διαφημίσεις Google είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσεγγίσετε πιθανούς πελάτες στο διαδίκτυο. Είναι δωρεάν στη χρήση και μπορείτε να τα ρυθμίσετε μέσα σε λίγα λεπτά. Μπορείτε να στοχεύσετε τις διαφημίσεις σας με βάση τις λέξεις-κλειδιά, τη γεωγραφία και άλλους παράγοντες. Οι διαφημίσεις Google έχουν επίσης πολύ χαμηλό κόστος ανά κλικ, επομένως είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν πρέπει να προσεγγίσετε γρήγορα ένα μεγάλο κοινό.

Πότε θα δημοσιευτεί η διαφήμισή μου;

Όταν δημιουργείτε μια διαφήμιση, μπορείτε να επιλέξετε τις ημερομηνίες έναρξης και λήξης για την καμπάνια σας. Μπορείτε επίσης να ορίσετε έναν προϋπολογισμό και ένα κοινό-στόχο. Οι διαφημίσεις θα δημοσιεύονται στο Google.com και σε εκατομμύρια άλλους ιστότοπους που συνεργάζονται με την Google. Η διαφήμισή σας θα εμφανίζεται όταν οι άνθρωποι κάνουν αναζήτηση στο Google ή περιηγούνται σε ιστότοπους που εμφανίζουν διαφημίσεις από την Google.

Συμπέρασμα

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Google Ads μπορεί να είναι ένας επιτυχημένος τρόπος δημιουργίας δυνητικών πελατών και πωλήσεων για την επιχείρησή σας. Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι αυτό το είδος διαφήμισης είναι αποτελεσματικό μόνο εάν το χρησιμοποιείτε σωστά. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την καμπάνια σας στο Google Ads, πρέπει να δημιουργήσετε στοχευμένες διαφημίσεις, να παρακολουθείτε τα αποτελέσματά σας και να κάνετε αλλαγές με βάση αυτά που μαθαίνετε. Εάν κάνετε όλα αυτά τα πράγματα, θα μπορείτε να δείτε σημαντική αύξηση στην απόδοση επένδυσης (ROI).

επίσης προώθηση ιστοσελίδων προσιτές τιμές