βελτίωση ταχύτητας ιστοσελίδας wordpress

Περιεχόμενο

βελτίωση ταχύτητας ιστοσελίδας wordpress

Κάνουμε βελτίωση ταχύτητας ιστοσελίδας WordPress, όπου μεγιστοποιούμε την ταχύτητα φόρτωσης και κάνουμε τους πελάτες σας ευχαριστημένους. Στο περιβάλλον του διαδικτύου κάθε δευτερόλεπτο είναι ζωτικής σημασίας για να κρατήσετε έναν επισκέπτη στην ιστοσελίδα σας. Αν η ιστοσελίδα σας έχει προβλήματα και προσφέρει αργές ταχύτητες στη φόρτωση, είναι βέβαιο ότι χάνετε πελάτες και πρέπει να ξεκινήσετε άμεσα την βελτίωση επιδόσεων της ιστοσελίδας σας και συγκεκριμένα στο WordPress.

Πως Κάνουμε βελτίστοποίηση ταχύτητας σελίδων

Η διαδικασία για την βελτιωση επιδόσεων μιας σελίδας είναι σύνθετη και περιλαμβάνει την εξέταση πολλών παραμέτρων.

Στην SEOTOP έχουμε την τεχνογνωσία και την υπομονή που απαιτείται, για να ερευνήσουμε εξαντλητικά και να βελτιώσουμε όλες τις παραμέτρους που θα συμβάλλουν στη συνολική βελτίωση επιδόσεων, θα μειώσουν τους χρόνους φόρτωσης και θα προσφέρουν καλύτερη εμπειρία χρήσης στους πελάτες σας.

Στο περιβάλλον του διαδικτύου κάθε δευτερόλεπτο είναι ζωτικής σημασίας για να κρατήσετε έναν επισκέπτη στην ιστοσελίδα σας. Αν η ιστοσελίδα σας έχει προβλήματα και προσφέρει αργές ταχύτητες στη φόρτωση, είναι βέβαιο ότι χάνετε πελάτες και πρέπει να ξεκινήσετε άμεσα την βελτίωση επιδόσεων της ιστοσελίδας σας και συγκεκριμένα στο WordPress.

Βελτίωση ταχύτητας ιστοσελίδας wordpress

Μερικές απο τις τεχνικές μας για την βελτίωση της ταχύτητας ιστοσελίδας

Αναλυτική εκτίμηση
Χρησιμοποιούμε τα κατάλληλα και πιο αξιόπιστα εργαλεία, για να εκτιμήσουμε αναλυτικά όλες τις παραμέτρους, που συμβάλλουν στην μείωση του χρόνου φόρτωσης της ιστοσελίδας σας.
ζητήστε μέτρηση
email marketing
Μαζική βελτιστοποίηση
Πολλές ιστοσελίδες αντιμετωπίζουν προβλήματα κακής διαχείρισης του υλικού, δηλαδή ανεβάζουν μη συμπιεσμένες φωτογραφίες ή σε λάθος μορφή, συνεπώς το αποτέλεσμα είνα αφενός να καταλαμβάνουν σημαντικό χώρο για τα δεδομένα τους και αφετέρου να εχει καθυστέρηση φόρτωσης η ιστοσελίδα. Με αυτοματοποιημένες διαδικασίες μπορούμε σε ελάχιστο χρόνο να ολοκληρώσουμε τη σμίκρυνση σημαντικού όγκου αρχείων.
Μετρήσιμα αποτελέσματα στο PAGE SPEED της Google
Κάθε ενέργεια βελτίωσης ταχυτητας συνοδεύεται από τη δημιουργία σχετικής αναφοράς, που περιλαμβάνει τους χρόνους του "πριν" και του "μετά" τη βελτίωση. Τα μετρήσιμα αποτελέσματα πιστοποιούν τη δουλειά μας και κερδίζουν την εμπιστοσύνη σας.
Δείτε τα αποτελέσματα στο Page Speed

Ενδεικτικά μπορείτε να δείτε μερικές παρακάτω φωτογραφίες απο βελτιώση σε ιστοσελίδες.